GeNG pINk

mommy zara

bila saya Berbicara!!

assalamualaikum.. =)

Sunday, December 26, 2010

shoping utk hilangkan boring????

wah entry mcm org kaya je kan..mcm org juta2 je kan...hahha xnk kalah...

bagi org kaya je kot shoping utk hilangkan boring..bg org yg kurang mampu shoping utk memenuhi keperluan yg tersangat penting je... bagi org yg boros mcm aku ni shoping utk habiskan duet !! bila duet dh abis duk diam je la.....

duk ceghita psl shoping best je kan..jumaat ari tu aku boring sgt duk umh....tgk family sibuk nk g shoping brg2 skol adik aku...bestnye kalau aku masih skolah kann..teringat zaman muda dolu2..hehe..
ok smbung balik!!...tgk diorang bz nk g shoping aku ape lg nk jgk ikot..mn tau ade yg blh aku shoping nnti..kan3??!!

memang puas ati dapat dress,kasot cantek2...duet tggl 50sen dalam purse..amak malunya...sib baek ade org blanja mkn time tu..sukenye jalan ngn diorang...duet mkn xpyh lisau ma....mkn manyak2 pun xpe...huhu
org kata kalau beli benda yg kita dh ade membazir kan..tp aku xlh trima kata2 org tu...xnk kalah masih nk jugak walau dah ade 2,3 4 pasang... membazir kan aku...?? tp xpe....duet sdrik!!  ;) :)

aku sempat snap  brg2 yg aku shoping ari tu...suke2 tgk dress yg lip lap lip lap gtu..laki aku pun puji tau!! susah dia nk puji aku nye brg taw!!..ALHAMDULILLAH dia dh tau mn yg sesuai dan x sesuai ng aku ...thnks cyg!! i luv u  cyg...n i luv ur money many22.... huhu









cantek x dress saya ...yg kaler biru tu la yg hubby duk puji2 tu...ari2 rasa nk pakai dress tu...hahaha

kain yg kaler pink susu tuh aku nk pkai time anniversary dan besday nnti..ceh..mengoya je aku ni kan...

ni la first timeaku beli kasot yg tumit halus cenggini....bajet nk tukar style la..kan dh nk masok taon baru...1/1/2011 aku pakai ar kasot tu......nk tukar penampilan cket..jd lbh ladies... sesuai x?? sesuai x??
( nada ngade2 ) ;)

6 comments:

  1. mikhaeyl : g la shoping..skang bnyak sale lg.

    ReplyDelete
  2. wah, seronoknye kan bershopping sakan dia menjelang akhir tahun nie, huhu, sale kat mana nie??

    ReplyDelete
  3. YUL : SALE kat mn2 skang ni..kan dah nk akhir taon ni....shopingg xingt ..duet dah xder duk diam2 je la kat umh hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...