GeNG pINk

mommy zara

bila saya Berbicara!!

assalamualaikum.. =)

Friday, December 31, 2010

print screen ker cik yah?? ;)

hahhaha entry yg sgt excited ...aku suka aku suka  ... taip 2x menunjukkan aku sgt excited nk uat entry ni..teeheee.. ;)

baru jap td aku duk pening2 pasal screen shot ni..ape kobonda nye yg org duk sebut print screen tu.. aku ingt kena print yg ade kat screen tu...kalau mcm tu mudah je kan..yg aku nk citer ni bkn yg print2 segala tu ok..yg ni lbh canggih lg hokeyh....

yg menyebabkan aku duk kalot nk print screen ni pasal manager aku nk screen shot pasal keje aku ni la..ade yg masalah cket....keje ni memerlukan print screen..sgt PENTING! ok...tgk dh CAPSLOCK dh ni...aku excited ni pasal p.screen ni..manager aku duk kalot kata aku ni xreti ape2 psl it ni...skang tgk aku nk print screen skali muka aku yg duk print screen dia punya NEXT!.. opssssssss NEXT ni system pasal keje aku  ok.

pnjangnye aku nye story ...mabuk screen dh ni hehe,...


tgk ape yg dh d print screen kan oleh aku ;)))



 tgk aku nyer fb ni dh PRINT SCREEN kn..suka2 :)



 ni aku nyer fb ke 2 la kiranya...pun dh d PRINT SCREENkn..huhu


 see my formspring.bila nk PRINT SCREEN baru nk bukak..hehe...kaller pink..sukenyer tgk...

my TWITTER....background pun dh tau aku yg punyer... suka ar PRINT SCREEN camni...nk PRT SC ape lg ek...pk pk haha





2 comments:

  1. Hye singgah sini dan polo anda!
    Nanti free jemput lah ke blog saya pula.
    Ohh btw cantik blog!
    and Happy New Year!

    Psst : Atuk Dan Nenek 90 Tahun Main Piano Sweet Rock Sungguh!

    ReplyDelete
  2. tengs!!!...sy msh baru lg dlm dunia blog..mn ade cantik..blog org laen lg cantek kot ;)
    ok nnti sy singgah kt blog awk ok...
    hepi new year

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...