GeNG pINk

mommy zara

bila saya Berbicara!!

assalamualaikum.. =)

Friday, January 28, 2011

tengs AYUNI! tengs CHOCOLAZAD!

hye...assalamualaikum...
korang jgn ingt  fatin liyana je yg dpt coklat dari chocolazad ??  hehe sy pun dpt tau....memang xdinafikan chocolazad mmg 100 % home made chocolate. ;) sgt best!!.. xsia2 kwn i bg present kt i..tengs sgt2...i mmg siyess suka giler dgn coklat!. ayuni,ko ingt aku xtau ko tempah coklat tu ng chocolazad kan...haha....ko tau aku asyik je duk sebut chocolazad2 bestnye kaloo dpt mkn coklat yg betol2 coklat! 100 % wa ckp lu beb!!,.

kalau korang nk rasa homemade coklat yg betol2 coklat korang pegi ar google website dia ni..korang blh tau lbh detail kalau korang nk la.. yg bestnya chocolazad ni kita blh plih ape bentuk,perisa,warna yg kita mahu..ikut suka ati ar nk kaler apa rasa ape..ade chocolazad kesahhh>? hahaha...best kan!..  

 tgk!! ayuni bg kat gegurl yg ni..comell kan..ade kaler pink kat nama gegurlpink tu cam tau2 jekan..suke2...
pastu yg bunga tu kiut ar..luv menyerlah kaler kuning....tp xtau perisa apa ni..sgt syg nk sentuh sbb comell sgt... ;) .. adik je mintak 1 yg luv terpaksa bg kt dia..   ;(



yg ni gegurl terima dlm packing.. siap kotak kiut lg..memang berbaloi ar ....tengs ayuni.. ko tau aku suka mkn coklat kan..smpai skang aku simpan ko nye coklat ni..syggggma nk sentuh...cam nk letak dlm frame je..blh ke ?? hehe opss lupa yg ni box of 24 ok!..  ayu kata xmahal pun.. aku dh survey pun...mmg berbaloi ar ko kluar duit tempah coklat ni utk aku u..hhee..


ha ..yg ni box of 35 yg customer tempahdgn diorang tau!..pic ni aku curi dri  chocolazad..klik je korang blh tgk mcm2 lg yg ade kat ctu..kiut2 comel2 semuanya...kalerful lg. 

last,aku nk pesan klu korang xde idea nk bg present ape kt kwn ke , mak ke ayah ke atau pacar/cewek ke blh la korang try this! ..sgt sesuai! ..     chocolazad adalah 100% homemade chocolate !

p/s : chocolazad makes you happy!
p/s : ( terpaksa wat entry psl chocolazad sbb ramai sgt tanya beli katne coklat yg comel itew cik gegurl?? )

3 comments:

  1. Wow! Very interesting blog you had here! Wish to connect with you on Google Friend Connect! Cheers! =) (http://whimsicalss.blogspot.com/)

    ReplyDelete
  2. bay : tengs....nnti i usha ur blog!

    sanun : wess berblog jugak!!....xtahu pown! apapun tengkiu! aku ko comey?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...