GeNG pINk

mommy zara

bila saya Berbicara!!

assalamualaikum.. =)

Wednesday, January 19, 2011

entry mengepek xde koje!












alo alo ...peace! n peace!..ceh!   

dtg opis dgn muka selamba giler! ngn mata masih terkial2...terkelip2...bengkak sana bengkak cni...baru bgn tdo ok! kononnya muka xtakut kat bos buat muka bodooo jer masuk opis xbg salam..just terus amik laptop cucuk tang sana tang cni..amik fan lappy then switch on..duduk mengadap laptop ...bukan buka next ke hape ke tp terus je buka FB ok!...kononya dia sorang je ade fb...kononya dia ade kwn beribu2 kt fb yg dia duk calang2 gmbar status dia kat kwn2 fb dia,...kononya bek sgt la dia tu kat semua org...  lpas fb tarik mouse pegi dkt tab baru taip BLOG pulak masuk id dan password terus tekan2...iklan yg kat dlm blog dia kononya dpt duet blh jd kaya mcm mawi...hnya tekan guna jari dia ingt dapt duet ke....bg je dia pc tu laptop tu kononya buat hakmilik dia.. dh xde hape2 nk buat jalan2 pegi toilet buang yg mn dia rasa nk buang...gosok mata gosok muka tgk gigi msh kuning xingt berus bgn tdo pg td..amik perfume sembur sana sembur cni wan gi 1 opis ingt org suka sgt ngn bau dia...org lain pun ade perfume gkl tp xde smpai nk sembur 1 opis ingt opis ni bapak dia punya ka...ade yg nk termuntah terkial2 pening amik minyak cap kapak tempek2 kat idong genyeh2 tang dahi uat2 sakit kepala...alasan nk blik awl sbb pening...!!  


chaw!!!!



1 comment:

  1. hahahha..kes mls keje gk ek..
    sme la ngn den pown..hoho

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...