GeNG pINk

mommy zara

bila saya Berbicara!!

assalamualaikum.. =)

Saturday, January 29, 2011

Qoma's Boutique SALE giler2!

assalamualaikum....



sebut saje pasal Qoma, pasti semua org dh knl kan.. sape yg xknl dgn qoma boutique kan? butik shawl yg tgh femes kat FB skang ni ..ala yg owner dia Nurul Qoma tu la...yg comel2 yg gojes tu la..semua shawl yg ade kat butik dia cun2...tmbah2 tdung Qaseh exclusive yg sy dh beli 2 dgn butik ni..siryes mmg comell giler..selesa dan sgt2 puas ati bila pakai tdung ni..  


tgkk.ok x bila sy pakai tdung from qoma ni...rasa cam ramai giler yg tnya beli katner tdung ni sbb kat klantan mmg susah nk jumpa tdung mcm ni tau..so kalau rasa minat blh la order ngn qoma ok..  

ok smbung psl SALE yg qoma buat tu....kat cni sy citer serba ckit pasal stock yg qoma nk clearance tu.. 

shawl loceng
Shawl dymond,shawl ombak & pashmina dyetone
shawl cotton padle pop
moftahul jamilahexclusive studded shawl 
al-jannah & al-ameena  
   
semua ni qoma nk clearance sbb qoma nk masukkan stok baru..xsabar rasanya nk tgk stok baru itu..mesti lg meletop..so cpat2 la korang pick yg mn berkenan sbb murah giler..bnyak yg dah sold out... 

kalau nk tahu lbh detail pasal SALE ni korang just go to qoma's blog 






2 comments:

  1. perkataan paling bahaya utk wanita = SALE.hehe

    ReplyDelete
  2. nazirulhazwan : hehe biasa la...tu nama lg pompuan!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...