GeNG pINk

mommy zara

bila saya Berbicara!!

assalamualaikum.. =)

Wednesday, April 13, 2011

sinetron oh sinetron!

hello...wazzup2..hoyeh2..mlm semua.... senyum2 slalu jgn cedey2 ek...buruk lor..=)

td baru jer pas tgk ending sinetron yg tgh pemes kt tv.. i lyn kt you tube blh tgk dri awl smpai akhir taw!xpyh nk tggu2 episod ke episod..menyampah! =p



poster ni kt tv xkuar lg kan..aku rasa kan mesti pasni ade smbungan sinetron ni ni...konpem..sbb ape tau...?? sbb kan ...ending yg aku tgk td chaca xbersama delvin pun...rasa frust gak tgk ending tp bahagia bila tgk chaca dpt bersatu kembali dgn family diye...and dimas pun dpt jumpa adik dia yg hensem tu taw! ..eh eh dimas lak..hehe..asyik teringat kat dimas yg skema tu je..kehkeh... delvin la...cam xsesuai je baim ni pakai nama delvin kan..aku suka bila dia pakai nama dimas je..rasa cam sesuai sgt2....

part yg paling sedih dlm citer ni time delvin dan chaca tahu bahawa diorang sebenarnya ada hubungan saudara means adik beradik..oh sedih woo org yg kita duk syg2 tiba2 jd adik kita @ abg kita ..bgmana blh terjadi perasaan seperti ini...?? korang pernah alami x??


kamu nggak blh sentuh aku delvin.kitakan saudara...kamu tau itu.!!!...kesian delvin...chaca sebenarnya sgt sedih tp dia terpaksa berkata begitu....sob ..sob..sob..

kamu dan aku nggak bisa bersatu!! nggak vin nggakk!! kamu harus terima kenyataanya vin..kamu jgn kae gni vin....=(
aku nggak bisa cha...
tp kamu harus vin... harus... 

skrip bersambung....hihi =)

part yg paling bahagia dlm sinetron ni.part mn ek....rasanya xder kot..huhu... yela time chaca dan delvin bermesra tiba2 dtg ibunya delvin menganggu kebahagiaan diorang...mmg citer ni sedih ar...ade je halangan diorang ni...walaupun diorang sebenarnya bukan saudara pun..bukan kakak adik pun...itu hanya rekaan semata2 oleh papanya chaca pak lukman....kesian diorang kan perasaan dipermainkan... sakit rasanya....aku yg tgk pun sakit bangettttt..

dlm citer ni aku suka tgk shella...kembaran chaca...suaranya halus bangat...lembut..suka2 ...sgt ngada2 dcni ...ngeh3..

yg pling aku nggak suka sama ibu asri...asyik nk berahsia jer....
abell pulak hensem...first tgk citer ni nmpak cam garang giler c abell ngn chaca..tp bila dh knl mmg baik sgt abell ni..



ni la abelll...dlu pernah gak dia ajak aku kuar!!!,,,jgn menyampah ok!!=)

yg lg aku menyampahnya ending citer ni yg chaca dan delvin xbersatu pun  sbb dia kesian kat kembarannya shella yg dah jd tunangan delvin!..delvin trima bodo je ....mcm xape2 je..xbest lansung!!!.. kalau part family tu mmg logik ar semua bersatu kembali ..bahagia la ke22 fanily chaca dan delvin..tp cinta diorang?? maybe bersambung kot...tggu je la ya..xpun korang try kol marshanda tnya ade smbungan x..ngeh3...=0

sblom tu kita lyn dulu lg chaca ni..best gak ...sedey pun adO!





3 comments:

  1. huhu..sejuta cinta marshandaaaaa~~~~ ak x sempat tgok..huhu
    da balek hostel.. ari tu laa.. haha

    Entri Panas : Dia GAY, tapi suara sedap!!

    ReplyDelete
  2. jackie : hahha,..u minat gak ke..i suka marshanda dia kiut..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...