GeNG pINk

mommy zara

bila saya Berbicara!!

assalamualaikum.. =)

Sunday, April 3, 2011

majlis perpisahan offismate =)

hello...waka2...

today i nk citer pasal majlis perpisahan staff kat ofis hari tu.. xde la menarik sgt .. tp mungkin ni ebtry yg blh mengingatkan kitorang pada dia walai\upun dia dah xde kat cni..sob..sob...sob...sedeynya nk lepaskan dak ni..hehehe (dlm ati blah la kau)=p

ok berbalik pada budak tu ok..nama dia hisyam budak ni mmg kelakar giler..pangai blh tahan ar..kadang2 buat aku suka kdg2 buat aku menyampah pun ade.. aku pun xtau knape tetiba jer dia nk resign keje.. mungkn dh bosan kat cni kot.. xtau la hanya dia je yg tau knape dia nk berhenti..hhee..

last dia keje kitorang ade buat surprise party for him.. party ni disambut oleh kitorang bertiga je.. kesian kan. xpela jnji ade juga org yg sudi bg dia kek tanda penghargaan dia pada company kita ni.. xnk taip pjg2.. just c my pic yg smpat dsnap !




ni la budak yg nk resign tuh..dia mmg jela bab2 makan....=)




and lastly tengs for reading dis entry!.. kalau menyampah abaikan entry ini..kalau suka baca je.xpaksa pun..nge=) dan utk hisyam hassan selamat berpindah ke pekerjaan baru..hope u happy with new staff... jgn nakal2 =)

*p/s: jela tu maksudnya makan makanan org tanpa memikirkan org lain.. dia pk dia sorang je ... =)

4 comments:

  1. nk jugak ke...meh la keje cni pastu berhenti..hehhehe

    ReplyDelete
  2. awek yg dpan tu sape namenye? kamu keje mane ek?

    ReplyDelete
  3. namanya cek emboo..aku keje kat celcom ...knape ya?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...